zoro.ro - logo
Rumänien Online Kurier
Aktuelles aus Wirtschaft, Politik und Kultur
 
 
Copyright Impressum Kontakt
 
   
Nachrichten:

Dienstag, 12. Jan. 2016

In Banat: Zborurile inedite si cursele charter in crestere cu 20 %

 
Mai rapid la destinatie! Acest criteriu este tot mai important pentru o zona dinamica ca cea din vestul Romaniei. Oamenii de afaceri, dar si turistii recurg tot mai des la zborul cu avionul. Astfel numarul curselor de pe aeroportul "Traian Vuia" din Timisoara a crescut in primele noua luni din 2015 cu 16 %, conform unui comunicat al aeroportului timisorean la vremea aceea. Totodata s-a marit in Banat interesul pentru zborurile efectuate cu avioanele charter de dimensiuni mici: In anul 2015 acest mod de deplasare a luat un avant de 20 %.

In vestul Romaniei a crescut in 2015 cu 45 % numarul cererilor pentru zboruri charter private in strainatate, in timp ce numarul acestora in tara a crescut cu 30%. Interesul pentru zboruri de agrement este la randu-i tot mai mare, sustinut de date concrete. Astfel, in anul 2015 s-au efectuat cu 25 % mai multe zboruri de agrement deasupra Timisoarei fata de anul precedent. Numarul de turisti straini care au apelat la zborurile de agrement in Timisoara si in zona Banatului s-a dublat fata de anul anterior. Pot fi survolate astfel imprejurimile Timisoarei sau chiar rezervatiile naturale din Muntii Semenic, Muntii Aninei sau Retezatul.

Daca toate celelalte motive de a zbura cu un avion charter intra in sfera obisnuitului, survolurile speciale pentru o cerere in casatorie reprezinta momente de dubla emotie. Tocmai acesta este si motivul pentru care au devenit o moda cererile in casatorie... in avion! Si nu intr-un avion de linie, ci intr-unul inchiriat special pentru marele eveniment. La inaltime, cererea in casatorie va fi cu siguranta una de nerefuzat. Iar daca prinzi si o oferta buna, imbini armonios utilul cu placutul. Numai anul trecut, compania MaxAir din Timisoara a organizat peste 30 de astfel de cereri in casatorie la inaltime. Surpriza a fost, ca toate s-au incheiat cu un "DA" hotarat. Cu alte cuvinte, nu ai nicio sansa sa te alegi cu un refuz la propunerea facuta printre nori.
Druckversion
Nachgefragt:
Deutsche Delegierte: Am Rande eines Festivals notiert...
Nachgefragt zu: Johannis-Wahl
Nachgefragt zu: Arbeitsmarkt braucht Qualifizierte
Nachgefragt zu: Mediziner-Exodus nach Deutschland
mehr aus der Rubrik
Wirtschaft:
Österreichische Wirtschaft: großes Wachstumspotential in Rumänien. Wunsch nach besserer
Mehr Investition, höhere Löhne
2015: Mehr Existenzgründungen
IKEA baut
mehr aus der Rubrik
Auto und Verkehr:
Rumäniens Straßen mit vielen Schrottkisten
Fast 100 km Autobahn
Regierung streicht Umgehungsstraße für Timisoara
PkW-Markt legte zu
mehr aus der Rubrik
Rechtliches:
Verträge und entsprechende Zuschüsse zur Mitarbeiterbindung
Irreführende und vergleichende Werbung
Erneuerbare Energien - Erhalt von Betriebsaufnahmegenehmigungen erschwert
Arbeitsrecht: Gerichte dürfen Disziplinarmaßnahmen ersetzen
mehr aus der Rubrik