zoro.ro - logo
Rumänien Online Kurier
Aktuelles aus Wirtschaft, Politik und Kultur
 
 
Copyright Impressum Kontakt
 
   
Nachrichten:

Dienstag, 19. Mai. 2015

Primul zbor, Prima cerere in casatorie

 
Campanie cu mesajul: Vino sa zburam impreuna pana la adanci batraneti

Cel mai important lucru pentru cererea in casatorie este locatia. Este ziua cea mare! In aceasta campanie accentul va fi pus pe zborul cu balonul, pregatirea zborului si toate amanuntele legate de surpriza in sine a cererii in casatorie.
Campania se va desfasura impreuna cu firme ce tin de organizarea unei nunti, astfel partenerii nostri din domeniu vor acorda unele facilitati.
In aceasta campanie vom dezbate tema: "Vrei sa zburam impreuna pana la adanci batraneti?", in contextul unei relatii de cuplu de lunga durata. La lansare o avem ca invitata pe doamna psiholog Ramona Raducan, care ne va vorbi despre aspectele importante al acestui "zbor pana la adanci batraneti". De obicei totul incepe cu o cerere in casatorie in balon la inaltimi, dar in zilele noastre nu este un firesc sa se sfarseasca tot acolo. Actiunea noastra doreste sa incurajeze societatea prin aceasta campanie sa "zburam impreuna" si sa imbatrinim impreuna, sa reusim sa trecem peste obstacolele intervenite in viata.

Cu Balloony te lasi dus de vant.
Balonul cu aer cald asteapta tinerii

Zborul cu balonul cu aer cald nu este un sport extreme, ci o incercare de a experimenta o aventura la inaltime. Poate fi o experienta romantica, o plutire lina care imbina curajul cu emotia unor clipe unice din viata. Linistea ce pluteste in aer este tulburata doar de zgomotul arzatoarelor, deoarece viteza balonului depinde de cea a vantului. Fie ca se zboara seara, fie dimineata, aceasta aventura este deosebita, poate chiar unica. Cele mai incantatoare peisaje pentru a porni intr-un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Campiei Banatului se regasesc in zona din perimetrul localitatilor Biled, Sandra sau Periam. Un zbor cu balonul este un moment potrivit pentru a contempla un rasarit sau un apus de soare.

Ceea ce face zborul special este plutirea deasupra fostelor comune svabesti cu acuratetea geometrica, cu turnurile bisericilor, lanurile de porumb si grau, dar si movila cu cruci la mica distanta de Biled. Raman in urma faimoasele gari de odinioara din regiune. Se pot vedea acoperisurile rosiatice ale caselor din satele din imprejurimi. Este o priveliste fantastica, ti se pare din ce in ce mai ireala in timp ce zbori deasupra ei. Sa nu uitam nicio clipa ca suntem expusi vantului, ceea ce creeaza un plus de suspans. Probabil de aceea creste in ultimul timp numarul celor care transfera locul unei cereri in casatorie intr-un balon cu aer cald, deoarece uneori e bine sa te mai si lasi dus de val si?de vant.

Echipa Balloony va tine si in acest an de vechea traditie a ritualului botezului dupa un zbor cu balonul, ritual care isi are originea pe vremea regelui Ludovic al XVI-lea şi a Mariei Antoaneta. Deoarece regele nu vroia ca o asemenea traire/experienta sa fie accesibila oamenilor de rand, i-a innobilat pe fratii Montgolfier si a ordonat ca doar nobilii sa mai aiba voie sa zboare cu balonul cu aer cald. Astazi, debutantii sunt botezati în mod festiv, desi fiecare pilot o face în felul sau. Asadar, pasagerii nu se aleg doar cu un simplu zbor, ci se întorc acasă si cu titluri nobiliare precum conte sau contesa. Deci drumul sprec altar poate fi precedat de o innobilare.

Declaratii din conferinta de presa de labnsare a campaniei:
"Cererea in casatorie in balonul cu aer cald a fost pana acum un pont
secret, o surpriza de care au beneficiat doar doamnele foarte norocoase,
a caror viitori soti sunt creativi, romantici si dispusi sa investeasca
suficient timp in a gasi ocazia absolut perfecta pentru cererea in
casatorie. Prin popularizarea cererii de casatorie in balon si prin pachetul de
beneficii oferit de partenerii nostrii pentru viitori miri, dorim sa
ajutam cat mai multe viitoare mirese sa beneficieze de o
cerere in casatorie cu totul speciala pe care o ofera Banatul la momentul actual. Si saptamana trecuta am scris in vazduh prima fila din povestea vietii unor
tineri. Fericirea din ochii proaspetei logodnice ceruta in casatorie in
balon merita fiecare Cent din cei 200 EUR + TVA cat costa acest zbor de
neuitat, care se poate rezerva pe www.balloony.ro." (Andreea Kremm, proprietar balon.)

"Problematica trainiciei unui cuplu este foarte actuala intr-o societate in continua schimbare. Plimbarea cu balonul este o buna ocazie nu numai de a cere femeia in casatorie, ci si de a rezolva conflictele maritale. Daca ii lasi pe cei doi singuri un timp impreuna, e posibil sa gaseasca o solutie inedita. De asemenea monotonia care omoara cuplurile poate fi invinsa prin aventura cu balonul in locul unei aventuri extraconjugale." (Ramona Raducan Psiholog)

Hinweis/ Remarca: Acest comunicat a fost indepartat temporar din motive tehnice si acum repostat.
Druckversion
Nachgefragt:
Deutsche Delegierte: Am Rande eines Festivals notiert...
Nachgefragt zu: Johannis-Wahl
Nachgefragt zu: Arbeitsmarkt braucht Qualifizierte
Nachgefragt zu: Mediziner-Exodus nach Deutschland
mehr aus der Rubrik
Wirtschaft:
Österreichische Wirtschaft: großes Wachstumspotential in Rumänien. Wunsch nach besserer
Mehr Investition, höhere Löhne
2015: Mehr Existenzgründungen
IKEA baut
mehr aus der Rubrik
Auto und Verkehr:
Rumäniens Straßen mit vielen Schrottkisten
Fast 100 km Autobahn
Regierung streicht Umgehungsstraße für Timisoara
PkW-Markt legte zu
mehr aus der Rubrik
Rechtliches:
Verträge und entsprechende Zuschüsse zur Mitarbeiterbindung
Irreführende und vergleichende Werbung
Erneuerbare Energien - Erhalt von Betriebsaufnahmegenehmigungen erschwert
Arbeitsrecht: Gerichte dürfen Disziplinarmaßnahmen ersetzen
mehr aus der Rubrik