zoro.ro - logo
Rumänien Online Kurier
Aktuelles aus Wirtschaft, Politik und Kultur
 
 
Copyright Impressum Kontakt
 
   
Nachrichten:

Freitag, 30. Aug. 2013

Servicii de catering la Marea Finală METRO Chef

 
Bucureşti, 29 august 2013 - METRO Cash & Carry România anunță desemnarea echipelor finaliste pentru categoria bucătărie de catering/ food solutions din cadrul METRO Chef. În cursa pentru finala competiției s-au alăturat unii dintre cei mai pricepuţi bucătari ai domeniului. Opt echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar s-au întrecut în pregătirea de preparate specifice bucătăriei de catering/food solutions.Marea finală a competiţiei METRO Chef 2013 se va desfășura în perioada 1-3 octombrie și va desemna trei echipe câştigătoare pentru fiecare categorie. Valoarea totală a premiilor este de 87.500 lei, la care se adaugă vouchere de cumpărături, în valoare de 11.500 lei (TVA inclus).

Juriul a desemnat patru echipe care s-au calificat în marea finală: Cantina Eurest din Pitești, reprezentată de Pavel Mioară și Marcu George, Restaurant Casa Bunicii din Timișoara, reprezentat de Daniel Cheregi și Ernest Hajdo, Restaurant Belvedere din Brașov, reprezentat de Ioan Florescu și Paul Holhoș și Restaurant Bistro De l´Arte din Brașov, reprezentat de Grancea Marius și Oana Coantă. Meniurile au fost evaluate de către un juriu format din specialiștii Centrului de Pregătire în Gastronomie METRO Cash & Carry România și de către cinci invitaţi speciali.

"În bucătăria de catering, organizarea este cea mai importantă, pentru că este nevoie de o planificare minuțioasă a meniului, a echipei și a preparatelor, în funcție de condițiile impuse.(...)Din opțiunile de bucătărie de catering, am ales pentru METRO Chef, conceptul de bufet deoarece este cel mai solicitat, având nevoie de foarte multe feluri variate, într-un timp foarte scurt," a declarat Nicolae Lică, Executive Chef J.W. Marriott București.

În cadrul evenimentului organizat la Centrul de Pregătire în Gastronomie METRO România, toate echipele categoriei au beneficiat de sesiuni specializate de pregătire în domeniul culinar în cadrul cărora membrii juriului METRO Chef au pus accentul pe cele mai relevante tehnici și tendințe pentru categoria de catering/ food solutions.

Adina Timplaru
Head of Corporate Communications
METRO Management
Tel: + 40 31 423-4140
Fax: + 40 31 423-4102
E-mail: adina.timplaru@metro.roDruckversion
Nachgefragt:
Deutsche Delegierte: Am Rande eines Festivals notiert...
Nachgefragt zu: Johannis-Wahl
Nachgefragt zu: Arbeitsmarkt braucht Qualifizierte
Nachgefragt zu: Mediziner-Exodus nach Deutschland
mehr aus der Rubrik
Wirtschaft:
Österreichische Wirtschaft: großes Wachstumspotential in Rumänien. Wunsch nach besserer
Mehr Investition, höhere Löhne
2015: Mehr Existenzgründungen
IKEA baut
mehr aus der Rubrik
Auto und Verkehr:
Rumäniens Straßen mit vielen Schrottkisten
Fast 100 km Autobahn
Regierung streicht Umgehungsstraße für Timisoara
PkW-Markt legte zu
mehr aus der Rubrik
Rechtliches:
Verträge und entsprechende Zuschüsse zur Mitarbeiterbindung
Irreführende und vergleichende Werbung
Erneuerbare Energien - Erhalt von Betriebsaufnahmegenehmigungen erschwert
Arbeitsrecht: Gerichte dürfen Disziplinarmaßnahmen ersetzen
mehr aus der Rubrik