zoro.ro - logo
Rumänien Online Kurier
Aktuelles aus Wirtschaft, Politik und Kultur
 
 
Copyright Impressum Kontakt
 
   
Nachrichten:

Freitag, 16. Aug. 2013

Panorama deosebita din balon - aventura unica

 
Inchiderea Aeroportului International "Traian Vuia" Timisoara are nu numai urmari neplacute. Dimpotriva: Perioada 24 august - 1 septembrie ii invita practic pe pasionatii zborului cu balonul. Ei au ocazia unica de a survola in mod exceptional si orasul Timisoara.

Aventura, enigma si spectacolul sunt la ele acasa, atunci cand balonul cu aer cald se ridica, iar tu poti privi peisajul de la nivelul norilor. Desi traditia zborului cu balonul cu aer cald este veche, doar de cativa ani ii este dat si omului de rand sa priveasca de la nivelul norilor campia Banatului. "Balloony" (www.balloony.ro), singurul balon cu aer cald de acest gen in vestul tarii, pluteste de obicei deasupra comunelor Biled, Sandra si Periam - acolo, unde traficul aerian nu este perturbat de balon.
Suspansul este omniprezent pe tot parcursul zborului, deoarece vantul este cel care stabileste in mare masura locul de aterizare. De aceea fiecare zbor este unic si constituie o experienta inedita, chiar si pentru cei care nu sunt la prima lor aventura aviatica. Inaltarea cu balonul nu este doar - cum pare la prima vedere - ceva pentru curajosi si pasionati de zbor. Cererile in casatorie, cadourile deosebite prin zborul in sine sunt aspecte rezervate indragostitilor, romanticilor si dornicilor de inedit.

Si nu in ultimul rand: in nacela balonului se urca un pasager dornic de senzational, care dupa aterizare devine nobil - asa cum o cere traditia zborurilor cu balonul. Mai mult decat atat, majoritatea pasagerilor din balonul cu aer cald devin niste impatimiti ai zborului, care cu siguranta vor repeta aceasta aventura - stiind ca, in fond, fiecare zbor este unic.
Druckversion
Nachgefragt:
Deutsche Delegierte: Am Rande eines Festivals notiert...
Nachgefragt zu: Johannis-Wahl
Nachgefragt zu: Arbeitsmarkt braucht Qualifizierte
Nachgefragt zu: Mediziner-Exodus nach Deutschland
mehr aus der Rubrik
Wirtschaft:
Österreichische Wirtschaft: großes Wachstumspotential in Rumänien. Wunsch nach besserer
Mehr Investition, höhere Löhne
2015: Mehr Existenzgründungen
IKEA baut
mehr aus der Rubrik
Auto und Verkehr:
Rumäniens Straßen mit vielen Schrottkisten
Fast 100 km Autobahn
Regierung streicht Umgehungsstraße für Timisoara
PkW-Markt legte zu
mehr aus der Rubrik
Rechtliches:
Verträge und entsprechende Zuschüsse zur Mitarbeiterbindung
Irreführende und vergleichende Werbung
Erneuerbare Energien - Erhalt von Betriebsaufnahmegenehmigungen erschwert
Arbeitsrecht: Gerichte dürfen Disziplinarmaßnahmen ersetzen
mehr aus der Rubrik