zoro.ro - logo
Rumänien Online Kurier
Aktuelles aus Wirtschaft, Politik und Kultur
 
 
Copyright Impressum Kontakt
 
   
Nachrichten:

Dienstag, 06. Aug. 2013

Cauciucuri noi pentru masini second-hand. Comert-online: Rebrush si facilitati la plata

 
Desi achizitia de masini noi se afla de ani de zile in scadere, piata anvelopelor nu a suferit atat de mult. Aceasta, deoarece si un autoturism second-hand trebuie echipat cu pneuri noi. Anii de criza financiara si economica insa au influentat comportamentul consumatorului nu numai in ceea ce priveste achizitionarea de autoturisme, ci si in privinta cauciucurilor pentru masini. Astfel, romanii aloca tot mai putini bani pentru anvelope, releva un studiu realizat de filiala din Romania a liderului european in vanzarea caucicurilor online, firma germana Delticom. Acest aspect, dar si trendul accentuat din ultima perioada spre comertul online in Romania aduce tot mai multi vizitatori pe site-ul firmei. Un rebrush al paginii, recent realizat, ofera un meniu simplificat, astfel incat timpii de cautare pe site, cat si cei ai comenzilor pentru achizitii sa se reduca considerabil. La acestea se adauga posibilitatile multiple de livrare a cauciucurilor: acasa, la un atelier de montaj sau la oricare alta adresa. In Romania, cauciucuridirect.ro colaboreaza cu peste 250 service-uri auto.

Facilitatile acordate de cauciucuridirect.ro insa nu se termina aici. Venind in intampinarea clientilor, pe timp de criza, online-shopul accepta plata in rate si prin paypal. Deasemenea se foloseste de mijloace moderne, si economicoase de comunicare: service clienti gratuit prin skype.
Un clasament care cuprinde datele din 2005 - 2012 releva tendinta in crestere a consumatorilor de a achizitiona marci economice in defavoarea celor premium, mentioneaza Traian Pop, directorul firmei romanesti. Astfel, daca in 2005 romanii cheltuiau la achizitionarea anvelopelor aproape 70 % pentru marci premium, in 2011 aceasta suma a scazut pana la 30 %. Desi anul 2012 a adus o usoara redresare, suma alocata marcilor premium ramane in continuare sub o treime din total. Comenzile pentru cauciucuri online atingeau anul trecut la Delticom Romania o medie de aproximativ 1.650 lei de persoana.

Informatii suplimentare si comenzi la www.cauciucuridirect.ro

Druckversion
Nachgefragt:
Deutsche Delegierte: Am Rande eines Festivals notiert...
Nachgefragt zu: Johannis-Wahl
Nachgefragt zu: Arbeitsmarkt braucht Qualifizierte
Nachgefragt zu: Mediziner-Exodus nach Deutschland
mehr aus der Rubrik
Wirtschaft:
Österreichische Wirtschaft: großes Wachstumspotential in Rumänien. Wunsch nach besserer
Mehr Investition, höhere Löhne
2015: Mehr Existenzgründungen
IKEA baut
mehr aus der Rubrik
Auto und Verkehr:
Rumäniens Straßen mit vielen Schrottkisten
Fast 100 km Autobahn
Regierung streicht Umgehungsstraße für Timisoara
PkW-Markt legte zu
mehr aus der Rubrik
Rechtliches:
Verträge und entsprechende Zuschüsse zur Mitarbeiterbindung
Irreführende und vergleichende Werbung
Erneuerbare Energien - Erhalt von Betriebsaufnahmegenehmigungen erschwert
Arbeitsrecht: Gerichte dürfen Disziplinarmaßnahmen ersetzen
mehr aus der Rubrik